Logo en huisstijl

Uw bedrijf in een nieuw jasje? Vertel ons alles over uw organisatie en wij ontwerpen een passende huisstijl en logo.

Neem contact op

Waarom is een goede logo en huisstijl belangrijk?
De huisstijl vormt een cruciaal onderdeel van de corporate identity.
Het is vaak de eerste manier waarop iemand kennis maakt met je merk of bedrijf. En als die eerste indruk niet overtuigt, wordt er vaak niet eens verder gelezen, laat staan contact opgenomen. Beeld communiceert snel en vertelt in één oogopslag: dit is een professioneel bedrijf.

Waaraan moet je huisstijl voldoen?
Je logo en huisstijl moet een directe visuele vertaling zijn van jouw bedrijf of organisatie. Het moet bij je passen én jouw doelgroep aanspreken. Het moet opvallen, ‘blijven hangen’ en jouw boodschap ondersteunen. Bij ons is het grafisch ontwerp van jouw logo en huisstijl in goede handen.

Een goede huisstijl en logo zorgt voor herkenbaarheid, en draagt bij aan jouw naamsbekendheid en identiteit. Je kunt jezelf ermee onderscheiden van de rest. Daarom besteden we hier extra aandacht aan. De huisstijl vormt de basis van jouw communicatie. Het bestaat uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen), vormelementen, stijl en meer. En dat beperkt zich niet alleen tot je visitekaartje. Dit is het geval op alle mogelijke off- en online communicatiemiddelen.

Wij vertalen jouw wensen naar een visueel plaatje. Het visuele plaatje wat jouw bedrijfsidentiteit heet.

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.